Tengeri motoros és vitorlás yachtok,

folyami lakóhajók bérbeadása, hajócharter

Szeretnénk minél több honfitársunkkal megismertetni kedvtelési célú hajózást, mint a szabadidő eltöltésének talán legteljesebb kikapcsolódást biztosító módját. Nagy öröm látni, hogy azok, akik nálunk vállalkoztak első tengeri vagy belvízi útjukra, az út után a hajózás egy életre elkötelezett híveiként szálltak ki a hajóból.
 
Mert a hajózás több mint nyaralás vagy pihenés. Több mint kikapcsolódás, mint szórakozás és több mint sport.
 
Zsúfolt strandok helyett csendes, kristálytiszta vizű öblök; lepedőnyi terület helyett tágas fedélzet; időhöz kötött programok helyett korlátlan szabad idő; a tömegturizmus felületessége helyett a helyi élmények test közelisége; fülledt városok, utak helyett a tengeri szél frissessége; hangos szálloda vagy apartman helyett egy csendes luxus jacht: mindez más életminőség.
 
S ez az életminőség, ez a luxus elérhető. A 2-10 fő számára kényelmes elhelyezést nyújtó vitorlások és motorosok egy átlagos tengerparti nyaralás áráért bérelhetők. A tengeri hajók vezetéséhez megfelelő jogosítvány szükséges, de ennek hiányában sem kell lemondanod a hajózás élményéről, az adott vízterületen jártas, gyakorlott magyar anyanyelvű hajóvezetőket tudunk biztosítani. S hogy a tenger iránt szerelemre gyúlók a közeljövőben már önállóan is vezethessék a hajót, igény esetén oktatást, tengeri hajóvezetői vizsgára való felkészítést is vállalunk. (Bővebben >>)
 
Ha pedig mégis tartasz egy kicsit a nagy víztől, akkor Európa szabályozott folyóin, mesterséges csatornáin bérelhető lakóhajókat ajánlunk, melyek jogosítvány nélkül is vezethetők.
 

Mindazon vízterületek, országok és úticélok bemutatása, ahol önállóan is vezethető charterhajók bérelhetők.

Keresés országnév, illetve azon belül kikötők szerint >>

Felfedezésre váró vízterületek

Ha már tudod, hogy mit szeretnél, akkor az alábbi formula kitöltésével kérhetsz ajánlatot. Kérésedet legkésőbb 24 órán belül megválaszoljuk.

Köszönjük érdeklődését!

Önállóan bérelhető hajók

A leggyakoribb hajótípusokról szóló fényképes információk és leírások, beleértve az egyes hajók belső elrendezésének rajzát is.

Keresés gyártó, illetve kabinszám alapján>>

Belvizeken bérelhető lakóhajók

Európa szabályozott folyóin és mesterséges vízi útjain hajóvezetői jogosítvány nélkül is bérelhető lakóhajóról kérd részletes tájékoztatónkat! Tájékoztató kérése >>

Kabinbérlés

Vállalkozó kedvű társak hiányában sem kell lemondani a hajózásról, s távoli egzotikus vízterületek felfedezéséről. Kabinbérlés estén a helyszínt jól ismerő kapitánnyal és legénységgel vághatsz neki az útnak, s akár teljes körű kiszolgálással élvezheted egy luxusyacht minden kényelmét. Bővebben >>