Hajóbérlés

Válaszd ki a számodra megfelelő hajót, időpontot és kérj ajánlatot!

Szeretnénk a kedvtelési célú hajózást, mint a szabadidő eltöltésének talán legteljesebb kikapcsolódást biztosító módját szélesebb körben népszerűvé tenni. Nagy öröm látni, hogy azok, akik nálunk vállalkoztak első tengeri vagy belvízi útjukra, az út után a hajózás egy életre elkötelezett híveiként szálltak ki a vitorláshajóból, katamaránból vagy motorosyachtokból.  

Mert a hajózás több, mint nyaralás vagy pihenés. Több mint kikapcsolódás, mint szórakozás és több mint sport. 

Zsúfolt strandok helyett csendes, kristálytiszta vizű öblök; lepedőnyi terület helyett tágas fedélzet; időhöz kötött programok helyett korlátlan szabad idő; a tömegturizmus felületessége helyett a helyi élmények test közelisége; fülledt városok, utak helyett a tengeri szél frissessége; hangos szálloda vagy apartman helyett egy csendes luxus jacht: mindez más életminőség.

Ez az életminőség, ez a luxus elérhető. A 2-10 fő számára kényelmes elhelyezést nyújtó vitorlások és motorosok egy átlagos tengerparti nyaralás áráért bérelhetők. A tengeri hajók vezetéséhez megfelelő jogosítvány szükséges, de ennek hiányában sem kell lemondanod a hajózás élményéről, az adott vízterületen jártas, gyakorlott, magyar anyanyelvű hajóvezetőket tudunk biztosítani. S hogy a tenger iránt szerelemre gyúlók a közeljövőben már önállóan is vezethessék a hajót, igény esetén oktatást, tengeri hajóvezetői vizsgára való felkészítést is vállalunk. (Bővebben >>)

Ha pedig mégis tartasz egy kicsit a nagy víztől, akkor Európa szabályozott folyóin, mesterséges csatornáin bérelhető lakóhajókat ajánlunk, melyek jogosítvány nélkül is vezethetők.

Bárhol is hajóznál, az biztos, hogy a hajók ti igényeiteknek megfelelően lesznek kiválasztva. 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött készséggel segítünk az útvonalterv összeállításában is. Amennyiben nincs lehetőséged önálló hajóbérlésre, akkor csatlakozhatsz flottahajózásainkhoz, ahol az általunk vezetett hajó egyik kabinját bocsájtjuk a rendelkezésedre.

Hajóbérléshez szükséges adatok

Kapcsolattartáshoz szükséges adatok

Hajótípusok

Vízterületek

Iratkozz fel hírlevelünkre!